Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

Excursie instructivă pentru elevii Școlii Profesionale Corbu din Raionul Donduseni

Astăzi, în cadrul S.A. „RED-Nord”, s-a desfășurat o excursie instructivă pentru elevii Școlii Profesionale Corbu din Raionul Donduseni. Plini de curiozitate și entuziasm, tinerii au avut ocazia să viziteze secția de producere și reparație a utilajului electric, precum și atelierul de reparație a contoarelor electrice.

👷‍♂‍ Ghidul tinerilor a fost șeful serviciului Protecție și Prevenire, care a pus un accent deosebit pe instruirea oaspeților în privința normelor de securitate și sănătate în muncă, reamintindu-le că siguranța ocupațională este fundamentul oricărei profesii. Ulterior, le-a prezentat în detaliu procesul de reparație a unui transformator electric de putere.
🎓 Scopul acestei excursii a fost familiarizarea elevilor cu procesele tehnologice specifice, contribuind astfel la dezvoltarea unei viziuni realiste despre viitorul lor profesional.
🛠 La finalul excursiei, elevii au avut oportunitatea să interacționeze cu specialiștii S.A. „RED-Nord” pentru a pune întrebări legate de aspectele practice ale profesiei lor. Această experiență le-a permis tinerilor specialiști să înțeleagă mai bine cum cunoștințele teoretice se aplică în practică.
🌟 În calitate de gazde, ne bucurăm să sprijinim educația practică și să contribuim la formarea profesională a viitorilor specialiști. Sperăm că experiența de astăzi va fi un punct de reper în educația lor și îi va motiva în urmărirea carierei alese. Suntem mândri să fim parte a acestui proces și îi așteptăm pe acești elevi ca tineri specialiști în cadrul companiei noastre la absolvire, deschizându-le porțile pentru o carieră plină de succes și realizări în domeniul energetic .”